Menu
EUR

Levering & Retour

Afhaling

Bestellingen kunnen gratis afgehaald worden in onze winkel (Molenweideplein 98 bus 2, 3620 Lanaken). U kunt er terecht van dinsdag (10u tot 14u) tot donderdag, telkens van 10u tot 18u (doorlopend) en op vrijdag en zaterdag van 10u tot 21u (doorlopend). De goederen zullen klaarstaan vanaf 1u na bestelling en dienen te worden afgehaald binnen een termijn van 30 kalenderdagen, te rekenen vanaf het tijdstip van bestelling. Indien de goederen niet binnen deze termijn worden afgehaald, dan wordt de bestelling geannuleerd.

Verzending

Voor bestellingen ter waarde van 200,00 of meer worden geen verzendkosten in rekening gebracht. In alle andere gevallen zullen de kosten voor het versturen van de goederen aangerekend worden met een minimum van €15,00 per bestelling.

Orders worden gebruikelijk binnen de 24u verzonden. Indien dat niet mogelijk is, dan lichten wij de klant hierover in. Behoudens vertragingen veroorzaakt door derden (transporteur of andere), zullen de goederen binnen de 72u bij de klant geleverd worden.

Retour

Wenst u bestelde goederen terug te sturen, dan kan dat binnen een termijn van 14 kalenderdagen na ontvangst daarvan. De kosten die daarmee gepaard gaan zijn voor rekening van de verzender. Alleen goederen die in de originele, ongeopende en onbeschadigde verpakking worden teruggezonden komen in aanmerking voor terugbetaling. Voeg in elk geval ons RETOURFORMULIER toe aan de zending! Wenst u de goederen om te ruilen, vermeld dat dan uitdrukkelijk op het retoursformulier! Volg de instructies op het formulier in kwestie! Retours kunnen tijdens de openingsuren (zie hoger) ook kosteloos terugbezorgd worden in de winkel. Neem bij twijfel telefonisch contact met ons op via  (32) 498 514 531 of per e-mail via [email protected].

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »