Menu
EUR

HoReCa, niet bij ons!

Ben jij een hotel, restaurant, café. Wijnshop / Wijnbar Wines & Bites doet NIET met jou mee.

Wij importeren een groot gedeelte van onze wijnen rechtstreeks van bij de wijnboer. Daar wij staan voor eerlijke marges en eerlijke prijzen zijn we het niet eens met welke marges sommige restaurants en bistro's durven rekenen voor hun wijnen.

Vaak zijn deze wijnen juist ideale wijnen om dagelijks van te kunnen genieten zonder dat deze enorm veel geld dienen te kosten. Daarom dat wij bij Wijnshop / Wijnbar Wines & Bites juist vinden dat deze toegankelijk dienen te blijven voor iedereen. Marges van maal 4, maal 5 zijn voor ons dus uit den boze.

Dit gecombineerd met continue laattijdige betalingen, continue vragen om extra voordelen (dewelke particuliere klanten nooit durven / kunnen vragen) heeft ons doen besluiten om enkel nog particulier te verkopen. Met eerlijke marges voor iedereen.

Ben jij dus een HoReCa zaak? Dan ben je bij Wijnshop / Wijnbar Wines & Bites enkel op de juiste plek wanneer je een eerlijke prijszetting hanteert. Gecombineerd met onze betalingsvoorwaarden zijn dit de vereisten om een duurzame, vruchtbare samenwerking aan te gaan.

Durf jij het aan? Voor vragen, contacteer Sommelier Tom.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »