Historiek
Na vier jaar studies in wijnbouw en oenologie richtte de wijnmaker zijn eigen domein op in 1997, startend met één hectare in Cornas. Al snel volgden nieuwe aanplantingen in zowel Saint-Joseph als Cornas. In 2007 maakte een landbouwkundig grondenfonds de aankoop van de prestigieuze percelen La Geynale mogelijk. Vandaag omvat het domein 10 hectare, verdeeld over 1,7 ha Saint-Joseph, 6,3 ha Cornas, 0,4 ha Crozes-Hermitage en 1,6 ha Vin de Pays.
Werkwijze
Alle wijngaarden worden beheerd volgens duurzame, beredeneerde landbouw. Er worden geen insecticiden of chemische meststoffen gebruikt en de behandelingen blijven beperkt tot het absolute minimum (1 tot 3 keer per jaar). Alleen op de steilste hellingen is onkruidbestrijding nog noodzakelijk; elders wordt het gras gemaaid zodra het de groei hindert. Strenge snoei, handmatig ontbladeren rond de trossen en groene oogst zorgen voor optimale druivenkwaliteit.