De wijn rijpt gedurende 12 maanden in Franse eiken vaten (vaten niet ouder dan 3 jaar). Tot slot rijpt de wijn 17 maanden op fles, alvorens hij op de ...Meer
De wijn rijpt gedurende 12 maanden in Franse eiken vaten (vaten niet o...
De Vermentino di Gallura van Sa Raja is een frisse, hartige en aromatische witte wijn, die op unieke wijze het zonnige en winderige karakter van het n...Meer
De Vermentino di Gallura van Sa Raja is een frisse, hartige en aromati...
Deze Rosso di Montalcino is een pure Sangiovese gemaakt op zijn fruit en elegantie. De wijn rijpt voor 12 maanden op grote foeders van 30hl Sloveense ...Meer
Deze Rosso di Montalcino is een pure Sangiovese gemaakt op zijn fruit ...
Deze wijn ondergaat eerst een koele schilinweking voor meer extractie gevolgd door de fermentatie, de pneumatische persing en een gedeeltelijke rijpin...Meer
Deze wijn ondergaat eerst een koele schilinweking voor meer extractie ...
Deze wijn krijgt een gedeeltelijke fermentatie mee op eikenhouten vaten gevolgd door een rijping op eiken houten vaten voor een periode van 6 maanden.Meer
Deze wijn krijgt een gedeeltelijke fermentatie mee op eikenhouten vate...
Deze wijn is op basis van 78% Tempranillo van meer dan 30 jaar oude stokken in combinatie met 20% Syrah. De wijn krijgt een rijping mee van 12 maanden...Meer
Deze wijn is op basis van 78% Tempranillo van meer dan 30 jaar oude st...
In het noordelijke deel van de appellatie, net grenzend aan Saint-Aubin, ligt de climat "Le Trezin" op de top van de heuvel, in een koel gebied. De na...Meer
In het noordelijke deel van de appellatie, net grenzend aan Saint-Aubi...
Deze Secolo Novo is de topcuvée van het domein en tevens de enige single vineyard. De wijn wordt enkel in de grote jaren geproduceerd en bestaat voor...Meer
Deze Secolo Novo is de topcuvée van het domein en tevens de enige sin...
25% van de druiven gebruikt voor deze wijn zijn afkomstig van 100 jaar oude stokken, de overige druiven komen van wijngaarden met een gemiddelde leeft...Meer
25% van de druiven gebruikt voor deze wijn zijn afkomstig van 100 jaar...
De wijnen worden eerst zacht gekneusd om een gedeelte (30%) van het sap te laten “bloeden” doormiddel van schilcontact. Dit sap gebruikt men dan o...Meer
De wijnen worden eerst zacht gekneusd om een gedeelte (30%) van het sa...